Sunday, September 27, 2009

Eid-ul-Fitr ke-4 di Adelaide... Part 2

Kambing golek woooo... Berat 18kg. Dibakar sejak jam 4am. Siap untuk dimakan 9am. 5 jam memanggang.

Yummy...

Warga Melayu di Adelaide... ada baru beberapa bulan sampai dan ada dah berbelas tahun dah menetap.

Geng hisap rokok. Kena halau rokok kat tepi pagar. Tapi yang tak hisap rokok pun join juga bersembang...

Standard rumah kat sini, ruang belakang memang besar. Setakat nak buat padang sepaktakraw memang muat sangat siap dengan buffer zone.

Semua pakai baju raya tu...

Penyudahnya... tinggal rangka. Alhamdulillah...

8 comments:

  1. memang sedap kambing panggang. sapa tak pernah rasa... sorry to say la... hehehehe

    ReplyDelete
  2. kambing panggang klu kena yg area hangus mmg kelat la dagingnya...

    ReplyDelete
  3. geng isap rokok kena halau tepi pagar??..hehehe

    ReplyDelete
  4. kambeng bbq layan dgn bundaberg peaches..mmg layan..heaven!

    ReplyDelete
  5. setuju...!!

    kambing bakar ni memang sorga beb.

    pastu pandai2 la layan lemonade, baru ilang sakit!

    ReplyDelete
  6. wow..beh ar.....kmbing tu!sedap wo...hehe...

    salam kenal dr pkcik kordi..jom lyn blog pkcik kordi..;.

    pasti pecah usus punyo...!!!asyikk ah!!!

    ReplyDelete
  7. wow...best nyerr kambing panggang,,,alhamdulillah ramai gak teman2 dapat memeriahkan lagi majlis raya korban,,walaupun kat tempat org ekk

    ReplyDelete